zastita stvariNajtraženija od svih naših usluga je svakako usluga selidbe i prevoza robe kombi vozilima. Svim klijentima kojima je potrebna mini selidba, prevoz samo nekih delova nameštaja ili dela inventara sa jedne lokacije na drugu, kao i selidba male garsonjere, nudimo uslugu selidbe kombi vozilima. Pored toga, obavljamo i uslugu transporta robe kombi vozilima, koja je veoma pogodna za vlasnike butika, prodavnica, ugostiteljskih objekata, salona nameštaj i sl.

Selidbe i transport robe kombi vozilima je usluga koju obavljamo izuzetno brzo, pouzdano i po veoma povoljnim cenama. Svojim klijentima nudimo mogućnost izbora kombi prevoza sa radnicima za utovar i istovar stvari i robe ili kombi prevoza bez naših radnika. Ovakav vid prevoza je posebno tražen u Beogradu, obzirom da sva naša kombi vozila pripadaju B kategoriji, te mogu da saobraćaju čitavog dana i u najužem centru grada.

Svi klijenti iz Beograda kojima je potreban transport nameštaja, prevoz građevinskog materijala, odvoženje otpada, dotrajalih stvari i šuta na deponiju ili prevoz bilo koje druge robe mogu nas kontaktirati putem telefona i prvo slobodno kombi vozilo biće upućeno na željenu adresu. Naš vozni park raspolaže kombi vozilima nosivosti od 1,5 do 1,7 tone, dužine 3,2 metra, visine i širine od 1,8 metara. Svi kombiji su specijalno opremljeni za selidbe i prevoz robe, imaju tapaciranu unutrašnjost potpuno prilagođenu brzom i bezbednom prevozu stvari i robe. Ukoliko mislite da jedna tura neće biti dovoljna za prevoz svih Vaših stvari ili robe, pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja manjih kamiona B kategorije koji takođe pripadaju našem voznom parku, uz napomenu da je prevoz malim kamionima nešto skuplji od prevoza kombi vozilima.

U odnosu na druge vidove selidbe i transporta, kombi vozila imaju mnoge prednosti – cena usluge kombi prevoza može biti čak 2 do 3 puta manja u odnosu na prevoz kamionima; kombi vozila su dostupna svim klijentima 24 sata dnevno i u ekspresnom roku stižu na željenu lokaciju (od Vašeg poziva do dolaska kombija na Vašu adresu često protekne manje od jednog sata); mogu da saobraćaju u svim delovima grada, pošto imaju manju nosivost od kamiona i za njih ne važi zabrana od 3,5 T; potrebno im je manje mesta za parkiranje, pa samim tim jednostavnije je obezbediti parking mesto; utovar i istovar je mnogo lakši nego kod kamiona itd.

Samo u našoj agenciji za selidbe kombi vozila po najnižim cenama, od 0 do 24 sata, 365 dana u godini! Angažujte nas za kombi selidbu ili prevoz robe jednim pozivom na broj telefona i dobićete kvalitetnu, rekordno brzu i potpuno bezbednu uslugu.