pakovanjeBez obzira da li je reč o selidbi stambenog ili poslovnog prostora, naša agencija Vam je obezbedila i uslugu kompletnog pakovanja i pripreme celokupnog Vašeg inventara za transport. Pripremu svih Vaših stvari za selidbu po najstrožim pravilima i standardima obavlja iskusni tim naših radnika dobro obučen za poslove pakovanja, demontaže i montaže nameštaja, utovara i istovara stvari. Svojim klijentima dajemo garanciju da će sva njihova pokretna imovina biti isporučena na željenu lokaciju u apsolutno istom stanju u kom se nalazila i pre pakovanja. Ako radnici primete bilo kakva oštećenja na Vašim stvarima, ukazaće Vam na to, a ukoliko je to izvodljivo, oštećenja će biti i uklonjena ili ublažena.

Za pakovanje, pripremu i zaštitu Vaših stvari koristimo kartonske kutije raznih dimenzija, pak papir, različite vrste folija i specijalne sunđere. Lako lomljive keramičke, porcelanske i staklene stvari pakuju se u petoslojne kartonske kutije u koje se, radi dodatne zaštite, stavlja pahuljasti sunđer. Posebna pažnja usmerena je na pakovanje antikviteta, umetnina i drugih dragocenosti, a naši radnici su obučeni i raspolažu opremom za pakovanje i zaštitu specijalnih tereta (sefova, bankomata, klavira itd.).

Sve kutije sa stvarima obeležavaju se lepljenjem nalepnica različitih boja, na kojima se ispisuje sadržaj. Nalepnice različitih boja dodatno olakšavaju posao prilikom otpakivanja u novonaseljenom prostoru. Nakon raspakivanja stvari, ukoliko to zahtevate od nas, naši radnici mogu obaviti i kompletno čišćenje Vašeg novog stambenog ili poslovnog prostora. Stvari koje trenutno predstavljaju višak, ali kojih ne želite da se rešite, možete nam poveriti na privremeno čuvanje u našem skladištu.

O svim Vašim stvarima i njihovoj bezbednosti brinućemo na najbolji mogući način. Naša agencija svim klijentima daje pismenu garanciju da će u slučaju bilo kakvog oštećenja stvari i predmeta isplatiti odgovarajuću sumu novca za naknadu štete. Uslugu pakovanja i pripreme stvari za selidbu možete ugovoriti pozivom u bilo koje vreme.

Ako se ipak odlučite da sami pakujete i pripremate svoje stvari za selidbu, nudimo Vam i opciju kupovine materijala za pakovanje i zaštitu po veoma povoljnim cenama. Naš asortiman obuhvata kartonske kutije različitih dimenzija i namene (kutije za garderobu, kutije sa pregradama za čaše, kutije za tanjire, kutije za slike, standardne kutije, velike kutije itd.), više vrsta folija (PVC ili streč folija, pucketava folija), sunđere (standardne sunđere, sunđere u rolnama), pak papir, polietenske prekrivače, kese, džakove itd. Naručeni materijal biće Vam isporučen na željenu adresu u željeno vreme.