antikviteti-selidbeUsluga kojoj posvećujemo posebnu pažnju i koja predstavlja jedan od najzahtevnijih vidova selidbe, bez sumnje je selidba antikviteta. Svi raritetni predmeti i starine koje se čuvaju još iz drevnih vremena, pa samim tim imaju ne samo veliku novčanu vrednost, već i neprocenjivu umetničku vrednost i od velike su istorijske važnosti, jednim imenom se nazivaju antikviteti. U njih spadaju vredne umetničke slike, stilski nameštaj, unikatno porcelansko posuđe i stakleni predmeti, unikatni satovi, raritetni muzički instrumenti, rasveta od kristala, starinske lampe itd.

Obzirom da je u većini slučajeva reč o unikatnim predmetima, bilo kakvo oštećenje je nenadoknadivo, iako se za odštetu izdvaja ogromna suma novca. Baš iz tog razloga selidbe antikviteta obavljamo veoma pažljivo, uz garantovanje vrhunskog kvaliteta naše usluge. Naša kompanija vrši selidbe antikviteta na krajnje profesionalan način, uz pomoć najsavremenije opreme i specijalno opremljenih prevoznih sredstava koja obezbeđuju maksimalnu bezbednost svih stvari i predmeta prilikom transporta. Pored toga, naši iskusni radnici obavljaju pakovanje i pripremu antikviteta za selidbu u skladu sa najomdernijim bezbednosnim standardima.

Da bi stepen bezbednosti Vaših dragocenih umetničkih predmeta i antikviteta bio na najvišem mogućem nivou, osim njihovog prevoza i isporuke, usluga selidbe antikviteta obuhvata još čitav niz radnji. Svi predmeti se pakuju u zaštitnu ambalažu, kartonske kutije i razne vrste zaštitnih folija, kako bi što bolje bile zaštićene od eventualnih oštećenja, a po želji klijenata izrađujemo specijalne drvene sanduke za još sigurniji transport antikviteta. Utovar i istovar Vaših dragocenosti obavljaju stručna i iskusna lica iz našeg tima, koristeći najsavremeniju opremu. Za selidbe antikviteta i drugih vrednih umetnina neophodno je mnoštvo dokumentacije i dozvola koje izdaju nadležen institucije, a svu papirologiju, po želji klijenta, možemo obezbediti mi.selidbe-antikviteti Ukoliko to zatražite od nas, preuzećemo na sebe i sve carinske poslove koji se odnose na izvoz i uvoz antikviteta.

Pre početka selidbe, svi predmeti se osiguravaju kod neke od osiguravajućih kompanija sa kojima imamo saradnju. Osim toga, svi naši klijenti pri potpisivanju ugovora dobijaju i našu pismenu garanciju, kojom se obavezujemo da ćemo ispoštovati sve dogovorene detalje u vezi selidbe antikviteta, a u slučaju evenutalne štete klijent dobija novčano obeštećenje.

Kao dodatnu uslugu, nudimo i mogućnost skladištenja Vašeg stilskog nameštaja, umetnina i drugih antikviteta. Naše skladište je moderno opremljeno i pruža najbolje moguće usluve za čuvanje, tako da će sve Vaše dragocenosti biti maksimalno obezbeđene i zaštićene.

Uslugu selidbe antikviteta pružamo ne samo na teritoriji naše zemlje, već i na bilo kojoj drugoj lokaciji u svetu. Imamo svoje agente na brojnim odredištima širom planete, zahvaljujući kojima možemo garantovati vrhunski kvalitet naših usluga svim klijentima, bez obzira na kojoj destinaciji u svetu se oni nalaze. Najzad, svaki klijent uz pomoć GPS uređaja ima i mogućnost dvadesetčetvoročasovnog nadzora svojih antikviteta tokom transporta.