Selidbe24h ne vrši prevoz za 999dinara, niti selidbu za 3000dinara!!!

Vozila su nam u odlčnom tehničkom stanju, posedujemo iskustvo i najkvalitetniju opremu na tržištu za obavljanje selidbe. Koristimo specijalno “ćebe za zaštitu tehnike i nameštaja” Ne štitimo kožnu garnituru od par hiljada eura, streč folijom od 200dinara (jel se ista pocepa pri prvom kontaktu sa zidom ili grubom površinom).

 Poštujemo vaše vlasništvo i sa konkuretnom cenom usluge garantujemo i očuvanje istog.

Naši radnici i monteri, sa zadovoljstvom i opreznošću prenose vaše stvari i pakuju u vozila. Selidbu obavlja grupa od minimum 3 radnika, koji su sigran i pošten tim za svaku preporuku i pohvalu. Tako da cena selidbe, zavisi od specifičnosti posla, montaže, kutije za selidbe, samih zahteva klijenta i ostalih parametara koji određuju cenu posla.

Kutije za selidbe – skladištenje stvari

Vršimo prodaju kartonskih kutija i dovoz istih, par dana pred selidbu. Ipak vam savetujemo da ne trošite novac kupovinom kutija. Mi vam ih uz uslugu selidbe, iznajlmjujemo bez nadoknade. Kutije možete lično da nam vratite ili po dogovoru dolazimo po njih, kad zavrsite sa raspakivanjem. Ako već nije i ta usluga dogovorena u našoj režiji… Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima. Mi garantujemo da će Vaše stvari stići na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja. Ukoliko se pre pakovanja uoče oštećenja, naš odgovorni tim će ih ukloniti u onoj meri u kojoj to uslovi dozvoljavaju. Radnici su obučeni za pakovanje antikviteta i drugih stvari sa kojima je potrebno postupati sa dodatnom pažnjom. Takođe, posedujemo neophodno znanje i opremu za pakovanje specijalnih tereta, kao što su sefovi ili bankomati. Na svakoj kutiji koju spakujemo nalazi se nalepnica sa informacijama o sadržaju kutije. Nalepnica omogućavaju da u novom prostoru nameštaj ili kutije budu lako i brzo raspoređene po spisku i naravno vasoj zelji.

Novo – Express Selidbe24h

Po vašoj zelji organizujemo selidbu istog dana! Nudimo vam i najam stručnih radnika za selidbe bez transporta, montažu nameštaja ili prenos stvari na kratke relacije ili u istoj prostoriji.