prevoz stvariKada je u pitanju pružanje usluga transporta stvari i robe kamionima naša agencija spada u grupu vodećih agencija za selidbe i transport. Više od jedne decenije bavimo se prevozom svih vrsta robe i selidbama kamionima, kako u Beogradu, tako i u svim drugim delovima Srbije, a do današnjih dana prerasli smo u kompaniju koja se bavi i međunarodnim prevozom robe kamionima. Ako Vam je potreban bilo koji oblik kamionskog prevoza, ukoliko posedujete veliku količinu stvari za selidbu, želite da transportujete masivne komade nameštaja, teške i glomazne predmete do određene lokacije ili Vam je potreban prevoz velike količine bilo koje robe, možete sebe na veoma jednostavan način spasiti stresa. Angažujte našu agenciju i prepustite ceo posao selidbe Vaših stvari ili transporta robe iskusnim profesionalcima koji rade za nas.

Prevoz robe i stvari kamionima u Beogradu možemo Vam obezbediti u ekspresnom roku. Dovoljno je da nas pozovete i mi stižemo na dogovorenu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Takođe, na brz, efikasan i pouzdan način vršimo i prevoz kamionima do bilo koje druge destinacije u Srbiji, a bavimo se i internacionalnim kamionskim transportom. Sve detaljnije informacije u vezi kamionskog transporta stvari i robe možete pronaći na našoj web stranici.

Naš vozni park obuhvata kamione raznih veličina i nosivosti, tako da možemo da zadovoljimo potrebe svih naših klijenata. prevoz-kamionimaSvi kamioni poseduju ful opremu neophodnu za obavljanje bilo koje vrste transporta, u odličnom su tehničkom stanju, a vršimo i redovno održavanje higijene u njima.

Kamionima upravljaju profesionalni vozači sa bogatim iskustvom koji odlično poznaju teren po čitavoj Srbiji, pouzdani su i poštuju sve dogovorene rokove i želje klijenata, što u značajnoj meri doprinosi većoj efikasnosti naših usluga. Pored toga, u proces transporta uključeni su i iskusni i dobro obučeni radnici koji obavljaju poslove utovara i istovara, kao i pakovanja stvari i robe u razne vrste zaštitne ambalaže. Naši radnici se sa punom pažnjom brinu o sigurnom transportu svih Vaših stvari i značajan su činilac čitavog transportnog postupka. Ono što je takođe veoma važno, pre započetog transporta naši stručnjaci obavezno prave plan čitavog procesa transporta, kako ne bi došlo do nekih nepredviđenih situacija koje bi ometale bezbedno i efikasno obavljanje prevoza.

Na Vama je samo da nas angažujete, a za sve ostalo brinemo mi. Celokupna organizacija i svi poslovi neophodni da bi transport Vaših stvari bio vrhunskog kvaliteta, brz, efikasan i što je najvažnije maksimalno bezbedan obuhvaćeni su našom uslugom prevoza stvari i robe kamionima. Kontaktirajte nas putem telefona i naša ekipa za transport doći će na željeno odredište odmah ili u vreme koje Vama najviše odgovara. Usluge kamionskog prevoza obavljamo non-stop, 365 dana u godini, danju, noću, vikendom, za vreme praznika i to po najpovoljnijim cenama. Jer osnovni princip našeg poslovanja je zadovoljstvo naših klijenat!