kutijaKartonske kutije predstavljaju neophodan materijal za pakovanje i zaštitu Vaših stvari prilikom selidbe. U ponudi naše firme za selidbe24 imamo kartonske kutije kvalitetne izrade, različitih dimenzija i namene. Ukoliko želite da sami spakujete i pripremite svoje stvari za selidbu, možete kod nas naručiti nove i kvalitetne troslojne i petoslojne kartonske kutije po najpovoljnijim cenama, koje će Vam biti besplatno dostavljene na željenu adresu. Kutije različitih dimenzija i namene omogućiće Vam lakše pakovanje i zaštitu svih Vaših stvari koje pripremate za selidbu. Ukoliko to želite, možemo Vam poslati uigranu ekipu radnika koja će brzo i efiksano spakovati Vaše stvari u naše kartonske kutije, a sve to po veoma povoljnim cenama.

Naše kartonske kutije su kvalitetno izrađene, imaju dug vek trajanja, lagane su i proizvedene od materijala koji se može reciklirati. Obzirom na vrhunski kvalitet, predviđene su za višekratnu upotrebu. One predstavljaju najbolje rešenje za pakovanje stvari prilikom selidbe kako stambenog, tako i poslovnog prostora. Napunjene i zatvorene kutije veoma se lako slažu u svim prevoznim sredstvima, kao i u prostorima za skladištenje stvari.

U našoj ponudi možete naći troslojne kutije svih dimenzija. One su pogodne za pakovanje lomljivih stvari, odeće, kuhinjskog pribora, sitne tehnike i drugih sitnih predmeta. Maksimalna nosivost iznosi 20 kg. Petoslojne kutije su takođe dostupne u više dimenzija. One su deblje i izdržljivije u odnosu na troslojne kutije i imaju maksimalnu nosivost do 40 kg.

Obezbedite sigurnu selidbu za sve Vaše stvari. Naručite najkvalitetnije troslojne i petoslojne kartonske kutije po najpovoljnijim cenama, a mi ćemo Vam ih dostaviti na kućnu adresu potpuno besplatno i u najbržem mogućem roku. 063/210-900