demontaza-namestajaVrlo često prilikom selidbe stvari određeni delovi nameštaja zbog neadekvatnih dimenzija ne mogu da se iznesu iz prostora sa koga se sele ili je nemoguće izvršiti njihov transport na novu lokaciju. Zato je, pre nego što se započne iznošenje, potrebno izvšiti demontažu tih komada nameštaja, a nakon dopremanja u novonaseljeni prostor i njihovu ponovnu montažu.

Demontaža i montaža nameštaja može predstavljati komplikovan i zahtevan posao, koji vlasnici uglavnom ne mogu obaviti sami, već se za pomoć obraćaju nekoj selidbenoj agenciji. Radnici naše agencije za selidbe poseduju stručnost i veliko iskustvo u poslovima rastavljanja i sastavljanja svih vrsta nameštaja. Na brz i efikasan način vršimo demontažu i montažu svih glomaznih delova Vašeg nameštaja, plakara, ormara, američkih plakara, svih kuhinjskih elemenata (aspiratora, sudopera, visećih i donjih kuhinjskih delova), polica, svih vrsta kreveta (bračnih ležajeva, kreveta na sprat, ugaonih garnitura, dvoseda, troseda, fotelja, kaučeva), stolova, kao i svih vrsta kancelarijskog nameštaja.

Posao rastavljanja i sastavljanja nameštaja mora se uraditi veoma pažljivo, jer ukoliko se ne obavlja na adekvatan način može doći do trajnih oštećenja ili do gubljenja pojedinih delova nameštaja čime može da se naruši njihova funkcionalnost. Međutim, budite bez brige, angažujte našu agenciju i naši dobro obučeni radnici će rasklopiti sav Vaš nameštaj vangabaritnih dimenzija i velike težine, a nakon prenošenja i transporta na novu lokaciju svi komadi nameštaja biće ponovo sklopljeni. Ljudi iz našeg tima poslove demontaže i montaže obavljaju veoma pažljivo i pregledaju sve delova nameštaja, a ukoliko je to potrebno vrše i popravku komada nameštaja na kojima su primetili oštećenja verovatno nastala usled dugogodišnjeg korišćenja.montaza-namestaja Ako imate neki komad stilskog nameštaja ili druge vrste nameštaja koji nipošto ne želite da rastavljate i sastavljate jer se plašite da će tako biti ugrožen njegov izgled i funkcionalnost, naši radnici će rešiti i taj problem. Oni raspolažu svim neophodnim alatom i specijalnom opremom koja služi za bezbedno spuštanje teških i glomaznih stvari sa velikih visina, pa te komade nameštaja možemo nerastavljene spustiti sa ivice terase čak i ako se nalaze na trećem spratu.

Selidbe svih vrsta nameštaja sa njihovom demontažom i montažom obavljamo non-stop, u bilo koje doba dana ili noći, vikendom, praznicima, 7 dana u nedelji. Ukoliko procenite da Vam nakon selidbe neki delovi nameštaja trenutno nisu potrebni, naš tim će ih upakovati na način koji je najadekvatiniji za njihovo čuvanje u rasklopljenom stanju, a nudimo Vam i uslugu skladištenja nameštaja u našem dobro opremljenom prostoru za skladištenje.

Za demontažu i montažu nameštaja angažujte nas i budite bez brige, jer Vaš nameštaj poveravate profesionalcima, koji su dobro obučeni za pružanje ove vrste usluga i imaju bogato iskustvo u rasklapanju i sklapanju svih vrsta nameštaja. Pored toga, kada budemo potpisivali ugovor dobićete i pismenu garanciju da će svi dogovori biti maksimalno ispoštovani, kao i da ćemo Vam, u slučaju nastanka oštećenja prilikom demontaže i montaže, pakovanja, utovara i istovar ili transporta nameštaja, novčano nadoknaditi nastalu štetu. Uslugu demontaže i montaže nameštaja, kao i njegovog transporta na bilo koju lokaciju u Srbiji, ali i van granica naše zemlje, možete zakazati pozivom na naše telefone. Stojimo Vam na usluzi!