prevoz-muzickih-instrumenataTransport muzičkih instrumenata, opreme i ozvučenja je još jedna dodanta usluga iz našeg asortimana. Ovim poslom bavimo se već duže vreme, a muzičku opremu za koncerte transportujemo kako u Srbiji, tako i u obližnjim zemljama, ali i u čitavoj Evropi. Možemo se pohvaliti činjenicom da je naša agencija jedna od prvih sa ovih prostora koja je počela da se bavi prevozom opreme za muzičke događaje.

Prevozimo svu muzičku opremu, ozvučenje za velike koncerte ili klupske svirke, opremu za studija, sve vrste muzičkih instrumenata, akustičnih i električnih, bubnjeve, rasvetu, bine, kao i svu dodatnu opremu. Svim zainteresovanim klijentima, pored transporta muzičke opreme pružamo i brojne dodatne usluge – montiranje i demontiranje celokupne scene, sve vrste popravki i rukovanje specijalnim alatima, utovar, istovar, pozicioniranje i sl. Pre nego što krenemo sa transportovanjem, svu opremu pakujemo u razne vrste zaštitne ambalaže – kutije, više vrsta zaštitnih folija, sunđera i pak papira. Na zahtev klijenata možemo izraditi posebne sanduke odgovarajućih dimenzija, kako bi muzička oprema tokom prevoza bila dodatno zaštićena.

Sve poslove u vezi prevoza muzičkih instrumenata, opreme i ozvučenja obavlja iskusno osoblje, tim profesionalaca kompletno opremljen svim važnim alatima: hidrauličnim liftovima, kranovima, velikim i malim dizalicama, paletarima, viljuškarima, specijalnim materijalom koji služi za zaštitu podova u objektima prilikom prenošenja teških delova muzičke opreme itd. Naš vozni park obuhvata kombi vozila, kamione nosivosti do 24 tone, kao i kamione opremljene liftom za utovar tereta teških do 1,5 tone.

Vršimo transport svih muzičkih instrumenata (klavira, bubnjeva, gitara, klavijatura, harmonika, duvačkih i gudačkih instrumenata), mikrofona i slušalica, konektora i kablova, opreme za DJ-eve, celokupne rasvete i ozvučenja, audio i video mikseta, bina itd. Osim samog prevoza, ova usluga podrazumeva i čitav niz drugih delatnosti: preuzimanje opreme na dogovorenom mestu i njenu isporuku na željenu adresu, izvlačenje opreme sa nedovoljno pristupačnih lokacija, montiranje i demontiranje opreme, pozicioniranje, pakovanje u zaštitnu ambalažu i pripremanje za prevoz, skladištenje opreme, pravljenje sanduka odgovarajućih dimenzija koji služe za dodatnu zaštitu tokom transporta i dr.